Eğitim Expresi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Eğitim Expresi

yeni öğretmenlere kolaylık sağlamak, staj hakkında bilgi, eğlence, okul öncesi eğitim, ilk öğretim, ortaöğretim, üniversite, eğitim alanındaki yenilikler, eğitim hakkında herşey,

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

OKUL ÖNCESİ SÖZLEŞME ÖRNEĞİ

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
CelestiaL
Admine
Admine
CelestiaL

Kadın
Yaş : 38 Kayıt tarihi : 14/10/08 Mesaj Sayısı : 159 Nerden : İş/Hobiler : Lakap :

OKUL ÖNCESİ SÖZLEŞME ÖRNEĞİ Vide
MesajKonu: OKUL ÖNCESİ SÖZLEŞME ÖRNEĞİ   OKUL ÖNCESİ SÖZLEŞME ÖRNEĞİ Icon_minitimePtsi Kas. 03, 2008 8:26 pm

BURADAN: Smile

mevzuat.meb.gov.tr
CelestiaL
Admine
Admine
CelestiaL

Kadın
Yaş : 38 Kayıt tarihi : 14/10/08 Mesaj Sayısı : 159 Nerden : İş/Hobiler : Lakap :

OKUL ÖNCESİ SÖZLEŞME ÖRNEĞİ Vide
MesajKonu: Geri: OKUL ÖNCESİ SÖZLEŞME ÖRNEĞİ   OKUL ÖNCESİ SÖZLEŞME ÖRNEĞİ Icon_minitimePtsi Kas. 03, 2008 8:28 pm

Sözleşme Örneği

İş bu sözleşme, .................................................. ............................. anaokulu müdürlüğü ile .................................................. arasında aşağıdaki şartlarla imza edilmiştir.

1-..................................... il ücret komisyonu tarafından .......................... eğitim yılı için belirlenen aylık tam gün ücreti ............................................TL, yarım gün ücreti............................................ . TL.dir.

2-Veli anaokulu ücretini her ayın 20’ sine kadar okula ait banka hesap numarasına yatırıp, dekontunu okul yönetimine verir,

3-Bağımsız anaokullarında valilikçe belirlenen çalışma takvimine göre ilk ve orta dereceli okullarla birlikte eğitim başlar. Resmi tatiller, alınan tatil kararları ile yarı yıl ve yaz tatili uygulanır.

4- Veli, okul yönetimince belirlenen eğitim şekline uymak zorundadır.

5-Veli, yarıyıl tatiline rastlayan ay ile çocuğun özürlü ve özürsüz devamsızlıklarında anaokulu ücretini tam yatırır.

6-Eğitim yılı içerisinde hastalık, tatil ve benzeri mazeretlerle ödenmiş ücret veliye iade edilmez. Ancak yangın, doğal afet, salgın hastalık, iklime dayalı olağan üstü durumlarda; mülkî makamların ve Hıfzısıhha Kurulunun gerekli görmesi ve aralıksız 15 gün veya daha fazla süre ile okul öncesi eğitim kurumlarının kapatılması durumunda, önceden alınan ücret bir sonraki ayın ücretine sayılır.

7-Çocukların devamsızlığından okul yönetimi haberdar edilir. Bulaşıcı bir hastalık nedeniyle okula gelmeyen çocuklar, hastalık sonrasında “okula devamında sakınca olmadığına dair sağlık kuruluşlarından alınan tabip raporu getirmek zorundadır. Özürsüz olarak aralıksız 20 gün okula devam etmeyen çocukların kaydı silinir.

8-Okul yönetimince gerekli görülerek yaptırılan sağlık taramaları ile gezi, tiyatro vb. eğitim etkinliklerinin ücreti veli tarafından karşılanır.

9-Çocuklara maddi değeri yüksek olan kolye, küpe vb. süs eşyaları takılmaz. Üzerinde isim yazılmayan çocuğa ait eşyanın ve izinsiz takılan süs eşyalarının kaybolması durumunda, öğretmen ya da okul yönetimi sorumlu değildir.

10- Veli, okul yönetiminden izinsiz sınıfa giremez. Ancak, istekli olma durumunda önceden belirlenecek bir program doğrultusunda eğitim etkinliklerine katılır.

11-Veli okul yönetimi ve grup öğretmenlerinin düzenlediği toplantılara katılmak zorundadır.

12- Eğitimin amaçlarına uygun olarak en iyi şekilde yürütülmesi için, okul yönetimi ve veli gerekli işbirliğini yaparlar.

Sözleşme şartlarını yerine getirmeyen taraflar için gerekli yasal işlemler yürürlüğe girer.

İş bu sözleşme.......................tarihinde iki nüsha olarak düzenlenmiş ve taraflarca imza edilmiştir.

Öğrence Velisi Okul Müdürü

Adı Soyadı: Adı Soyadı:

İmzası: İmzası:

* Bu sözleşme, ana hatları belirten bir örnektir. Okul yönetimi gerektiğinde yönetmelik maddelerine aykırı olmamak kaydıyla uygulayacağı sözleşmeye ilâveler yapabilir

okulönceciyiz.biz

OKUL ÖNCESİ SÖZLEŞME ÖRNEĞİ

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası