Eğitim Expresi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Eğitim Expresi

yeni öğretmenlere kolaylık sağlamak, staj hakkında bilgi, eğlence, okul öncesi eğitim, ilk öğretim, ortaöğretim, üniversite, eğitim alanındaki yenilikler, eğitim hakkında herşey,

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

5 aylık bir bebek neler yapabilir

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
CelestiaL
Admine
Admine
CelestiaL

Kadın
Yaş : 38 Kayıt tarihi : 14/10/08 Mesaj Sayısı : 159 Nerden : İş/Hobiler : Lakap :

5 aylık bir bebek neler yapabilir Vide
MesajKonu: 5 aylık bir bebek neler yapabilir   5 aylık bir bebek neler yapabilir Icon_minitimePaz Ekim 19, 2008 3:53 pm

● Sesinize tepki verir, konuşanı görebilmek için döner, arar. Annesinin sesini duyunca ağlamayı keser, heyecanlanır.

● İlgilendiğinizde gülümser ve size yanıt olarak kendi dilinde konuşur.

● Pek çok farklı ses çıkarır. Bunların bir kısmı kendine özgüdür. Duyduklarını taklit etmeye başlayabilir.

● Gördüğü hareketleri taklit etmeye çalışır.

● Elinden oyuncağının alınması veya onu mutsuz eden bir davranışı protesto eder, bağırır, ağlar ya da kendini sıkarak tepki verir.

● Her şeye dokunmak, her şeyi tutmak ve tatmak ister. Elindeki oyuncağı diğer eline geçirebilir.

● Uykusu, yemesi, dışkılaması belli saatlerde olmaya başlar.

5 aylık bir bebek neler yapabilir

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası